Atletski klub Kraljevo nagradio članove posetom ZOO vrtu (foto)

 


Atletski klub Kraljevo je u nedelju 23.oktobra 2022. godine nagradio  učesnike klupskog mitinga za atletske škole obezbedivši im posetu zoo vrtu u Vrnjcima- sa najvećim brojem vrsta odmah posle Beograda. Naši najmlađi atletičari su se trudili maksimalno na klupskom mitingu i zaslužili nagradu. Sama poseta je bila praćena i vodičem, koji je objašnjavao svaku životinju deci. To je bio specijalan dan, jer su naša deca jedna od prvih koji su se upoznali sa najnovijim članovima ovog vrta, a to su zebre.


Deca su posetila ZOO vrt u Vrnjcima, koji se načazi na oko 15km od Kraljeva, obiluje životinjama koje ne spadaju u zveri već su umiljate prirode, a najveća zvezda je svakako alpaka Vule koja je i u logou ZOO VRTA Vrnjci.


Deca su pojedine vrste imali priliku i da maze, poput patuljaste koze,  koju su deca hranili travom i senom. Ukupan utisak dece je bio fenomenalan, neki vole ptice neki sisare, ali se svako dete zasigurno zabavilo. Na taj način je i postignut efekat, a to je učenje i obrazovanje dece kroz ljubav prema životinjama. 










 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Trener AK Kraljevo Ana Savić na usavršavanju u Južnoj Koreji

Pet atletičara Kraljeva na Finalu Kupa Srbije u Kraljevu (FOTO)

Bogat predstojeći atletski vikend kraljevačkih atletičara