Rekreativci AK Kraljevo uspešni na trci u Arilju (FOTO)

 



23.jula sa početkom u 19:00 organizovana je Arlemm trka na 10km i 2,5km u Arilju. Radi se o trci u okviru Arlemm muzičkog festivala koji traje do 30.jula, u organizaciji Muzikus i opštine Arilje. Same trke je trčao i predsednik opštine Arilje Predrag Maslar i to trku na  2,5km. 

S vi trkači su  startovali u centru grada, Trgu Partizana i kretali su se kroz ceo grad. Dužina jednog kruga je 2,5km ali sa 4 velike uzbrdice, a poslednja je na 200m od cilja. 

Za AK Kraljevo nastupili su rekreativci  Ivana Minović i Milan Kostić. Najbolji plasman ostvario je Milan Kostić, koji je u trci na 2,5km zauzeo 4.mesto u vremenu 9 minuta i 50 sekundi, svega 200m iza trećeplasiranog takmičara iz Arilja.



Pobednici trka na 10km su bili Stenli Kipruto u muškoj i Olivera Jevtić u ženskoj konkurenciji, dok je Branislav Srdić pobedio u trci na 2,5km u vremenu 7minuta i 56 sekundi. Pobednici su nagradjeni vrednim robnim nagradama sponzora, a posebno su nagrađeni najstariji i najmlađi učesnik, najmlađi polaznik trčanja, kao i najbrži volonter. Medalje i nagrade su dodeljivali najmlađi volonteri.





Nakon dodele nagrada, oko 21:00 usledio je muzički program, nastupili su Di Luna bend, kao i DJ Mićun. 

Podijum na 2,5km - muškarci
Podijum na 2,5km - ženska konkurencija


Najstariji učesnik Lazar Sekulić i najmlađa učesnica(u naručju majke)



Коментари

Популарни постови са овог блога

Trener AK Kraljevo Ana Savić na usavršavanju u Južnoj Koreji

Pet atletičara Kraljeva na Finalu Kupa Srbije u Kraljevu (FOTO)

Bogat predstojeći atletski vikend kraljevačkih atletičara