Prole i Brković uspešni na Krosu Cen.Srbije

                              Brković prvi s leve strane

U nedelju 13.marta održano je 2.kolo Kros lige Centralne Srbije u organizaciji Atletskog Saveza Centralne Srbije i AK Karanovac, u Kraljevu na Ratarskom imanju - u ''borićima''. Takmičenje je okupilo decu i seniore iz preko 5 klubova, koji su se takmičili na distancama od 200, 300, 500, 1500, 2000 i 4000m. Sama staza je bila jako teška, obzirom na otapanje nedavnih snežnih padavina i svuda je bilo blato. Bilo je dosta i padova. Sa druge strane, bilo je jako lepo vreme, sunce baš kad su krenule trke. 

Prole (desno)
Prvobitno je bilo planirano da takmičenje počne u 12:00, međutim zbog postojećih temperatura i vetra koji je uvek prisutan u ''borićima'', Organizator je pomerio  start za sat vremena kasnije. 

Za naš klub je nastupilo preko 10 takmičara, a najuspešniji među njima su bili Marko Brković u konkurenciji atletskih škola A, koji je osvojio 3.mesto, kao i Vladimir Prole, koji je osvojio srebrnu medalju u konkurenciji ml.juniora. 

PRENOS UŽIVO I SNIMAK CELOG TAKMIČENJA

Celo takmičenje, preko sat i po vremena,  se uživo moglo pratiti putem fb stranice Atletski klub Kraljevo, a isti snimak možete pogledati klikom OVDE

Коментари

Популарни постови са овог блога

Trener AK Kraljevo Ana Savić na usavršavanju u Južnoj Koreji

Pet atletičara Kraljeva na Finalu Kupa Srbije u Kraljevu (FOTO)

Bogat predstojeći atletski vikend kraljevačkih atletičara