RANG KLUBOVA 2021 - AK KRALJEVO DUPLO BOLJE OD PROŠLE GODINE

 

                                                     Plasman prvih 28 klubova u Srbiji

Svake godine, na kraju godine, u decembru mesecu, Srpski atletski savez objavljuje tabelu uspešnosti u sezoni koja je za nama. Danas je izašla konačna tabela - rang klubova u 2021. godini. Na toj listi se nalazi i Atletski klub Kraljevo.

AK Kraljevo je u prethodnih nekoliko godina, obzirom na rekonstrukciju atletskog stadiona i nedostatak adekvatne sportske infrastrukture, pa i improvizacije i snalažljivost naših trenera, imalo slabije rezultate. To nas nije sprečilo da ostvarimo solidne rezultate. Prošle godine nam nije izostala ni medjunarodna scena. Medjutim falio je atletski stadion pa smo na kraju 2020. završili na 54.mestu.

Medjutim, u 2021.godini u junu mesecu smo dobili stadion  i samim time i uslove za treniranje. Možda je i rano za neke ozbiljne rezultate, ali je novi stadion omogućio da naši atletičari imaju veliki broj takmičenja na domaćem terenu, pa da samim time i dosta njih nastupi. Upravo je tako došlo i do znatnog pomaka na Tabeli uspešnosti za 2021. godinu, tako je naš klub sa 54.mesta skočio na 27.mesto od ukupno 107 klubova u Republici Srbiji. 

                                         Plasman od 29. do 62.mesta


                      
Ovo je velika motivacija za klub i podstrek za naše najmlađe atletičare ali i one nešto starije. 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Trener AK Kraljevo Ana Savić na usavršavanju u Južnoj Koreji

Pet atletičara Kraljeva na Finalu Kupa Srbije u Kraljevu (FOTO)

Bogat predstojeći atletski vikend kraljevačkih atletičara