7 MEDALJA ZA KRALJEVČANE U BEOGRADU







U vikendu koji za nama AK Karanovac organizovao je atletski miting u zatvorenom u atletskoj dvorani u Beogradu. Nastupilo je preko 200 takmičara u ovom jednodnevnom takmičenju, medju kojima je bilo i takmičara iz Rumunije. 
AK Kraljevo je predstavljalo 15 takmičara koji su ostvarili veliki broj podijuma. U trci na 60m u konkurenciji seniora Nikola Jelenić, inače mlađi junior, osvojio je 2.mesto u vremenu 7.39sek. U trci na 200m u konkurenciji mlađih pionira Nikola Beljaković je bio uspešan osvojivši 2.mesto u vremenu 25.97 sek , dok je u istoj disciplini za starije pionire Filip Radojević osvojio 3.mesto. U seniorskoj trci na 200m pobednik je bio Nikola Jelenić, dok Vladimir Prole osvojio 2.mesto. U dalju iz zone u konkurenciji Atletske škole B 3.mesto osvojio je Petar Djoković sa rezultatom 3.80m.




Dalje su nastupali bacači, a naš Aleksa Marinković nas je opet obradovao u bacanju kugle i to pobedom u konkurenciji starijih juniora i to daljinom od 14.52m. 

Drugi takmičari (Tamara Savić, Maša Janković, Iva Janković, Jana Savić, Marko Brković, Maksim Vučetić, Jovana Josifljević i Nina Ilić) bili su solidni i ostvarili rezultate na nivou ličnih rekorda.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Trener AK Kraljevo Ana Savić na usavršavanju u Južnoj Koreji

Pet atletičara Kraljeva na Finalu Kupa Srbije u Kraljevu (FOTO)

Bogat predstojeći atletski vikend kraljevačkih atletičara