Хуманитарна трка за покрет - Краљево





13.јуна 2021. године са почетком у 10 часова, Атлетски клуб Краљево у сарадњи са Друштвом за церебралну и дечију парализу Краљево, организује хуманитарну трку намењену оболелима од церебралне и дечије парализе. Део средстава од саме трке одлазиће локалном Друштву ради помоћи у њиховом развоју.
БРОЈ ТАКМИЧАРА ОГРАНИЧЕН!
ТРКА ЈЕ НАМЕЊЕНА ГРАЂАНИМА СВИХ УЗРАСНИХ КАТЕГОРИЈА!
ПРИЈАВЕ ТРАЈУ ОД 23.АПРИЛА ДО 22.МАЈА!
Пријемни центар: Атлетски стадион Краљево у данима пре трКе и на дан трке од 7:00 до 9:30.
Стартнина износи 1.000,00 динара и уплаћује се на рачун АК Краљево бр. 160-18647-07, Banka Intesa. ПОЗИВ НА БРОЈ: ''2'' ИЛИ ''4'' (у зависности од трке), сврха уплате: СТАРТНИНА ЗА ТРКУ. На трци су сви победници, а за сваког учесника ће бити обезбеђен стартни пакет. Стартни пакет:
- стартни број
- учесничка медаља
- ланч пакет
- окрепа на стази/циљу (ЗА САДА)
Трка је кружна дужине 2км, а трче се трке на 2 И 4 КИЛОМЕТАРА.
ВАЖНО: СВАКО КО ЖЕЛИ САМО ПОДРЖАТИ АКЦИЈУ КЛУБА И ДРУШТВА УПЛАТЕ (У БИЛО КОМ ИЗНОСУ) МОЖЕ ВРШИТИ НА РАЧУН ДРУШТВА ЗА ЦЕРЕБРАЛНУ И ДЕЧИЈУ ПАРАЛИЗУ бр. 205-14527-60 Комерцијална банка, КАО СВРХА УПЛАТЕ НАВЕСТИ: ''Подршка хуманитарној акцији''
НАПОМЕНА: Препоручује се свим учесницима да имају медицинску документацију не старију од 3 месеца (лекарско уверење ИЛИ негативни PCR тест ИЛИ тест на антитела ИЛИ потврду о примљеној вакцини и сл.) и потписују изјаву да трче на сопствену одговорност!! Млађи од 18 година и потписану изјаву родитеља!
На старту адекватна физичка дистанца и маска.
Такмичење ће се одржати уз поштовање свих епидемиолошких мера.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Trener AK Kraljevo Ana Savić na usavršavanju u Južnoj Koreji

Pet atletičara Kraljeva na Finalu Kupa Srbije u Kraljevu (FOTO)

Bogat predstojeći atletski vikend kraljevačkih atletičara