Budući Olimpijski atletičari na pripremama u Kraljevu

 http://www.sattelevizija.com/assets/images/vesti/Ma%C5%A1a_Raji%C4%87_u_trci_na_800_metara.jpg

 

U periodu od 14.avgusta do 21. avgusta u Kraljevu se održava Kamp olimpijskih nada, sportska smotra u organizaciji Srspkog atletskog saveza, deca 2007. i 2008. godište koji svojim rezultatima pokazuju da će jednog dana biti olimpijski šampioni. 

Rukovodilac kampa je Bekrić Emir, olimpijac i srebrni sa Evropskog prvenstva za seniore 2013. godine na 400m prepone; Sportski psiholog: Ajša Čorić; Fizioterapeut: Filip Opačić; Treneri: Mirjana Stojanović, Iva Simić, Duško Miličić, Vuk Stojanović, Sonja Etinski, Goran Radoja, Savo Pušica, Rifat Ziljkić, Desimir Gajić, Dragan Zdravković, Ljupčo Cvetskovski, Predrag Filipović, Predrag Krstović. 

MEĐU ŠAMPIONIMA I JUNIORSKA ŠAMPIONKA


Među mladim i budućim šampionima je i Maša Rajić, zlatna na 800m sa nedavno održanog EYOF (Evropskog omladinskog olimpijskog festivala), kao i Nikolina Pejatović, srebrna u skoku uvis tako na nedavno održanom EYOF-u. 


Same pripreme se održavaju na atletskom stadionu u Kraljevu, a na samim kampovima prethodnih godina učestvovali su sve sami šampioni naše atletike, počev od Dragutina Topića i Olivere Jevtić, Dragane Tomašević. Same pripreme pažljivo prate i treneri AK Kraljevo i naši mladi atletičari, koje uskoro očekuju brojna takmičenja.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Trener AK Kraljevo Ana Savić na usavršavanju u Južnoj Koreji

Pet atletičara Kraljeva na Finalu Kupa Srbije u Kraljevu (FOTO)

Bogat predstojeći atletski vikend kraljevačkih atletičara