Atletičari u Grzi u top 10 (foto) (video)

 




U nedelju 08.05.2022. godine ekološko udruženje iz Paraćina ''Naše stanište'', čiji je zadatak zaštita prirode od divljih deponija, je u prirodnom odmaralištu Grza, nedaleko od Paraćina, organizovalo trku na 5km, a na kojoj su nastupili i maratonci AK Kraljevo. Na trci je nastupilo oko 150 takmičara, od kojih je oko 90 bilo trkača. U takvoj konkurenciji ostvareni su solidni rezultati.

Naši maratonci su ostvarili solidni rezultati, a plasman u top 10 su ostvarili Dejan Jerotijević, koji je trku završio na 5. mestu, dok je Milan Kostić osvojio 9.mesto. Ostali naši trkači (Matija Pantović i Ivana Minović) istrčali trku u svojem tempu i na cilju su okitili sa dekorativno lepom učesničkom medaljom. 




Sama trka je bila jako teška, sam predeo Grze je brdsko - planinski, od ukupno 5km čak 3,5km je bio pun intenzivne i konstantne uzbrdice. Medjutim, svakako da ovakva trka ima potencijala, jer kako kažu naši trkači, iako postoji dosta organizacijskih problema, sama staza je prava turistička lokacija, pa spoj prirode i trčanja je pun pogodak. 



Коментари

Популарни постови са овог блога

Trener AK Kraljevo Ana Savić na usavršavanju u Južnoj Koreji

Pet atletičara Kraljeva na Finalu Kupa Srbije u Kraljevu (FOTO)

Bogat predstojeći atletski vikend kraljevačkih atletičara