Brković pobednik atletske trke ''Brzinom do zvezda'' (video)

 

Опис није доступан. 

U četvrtak 14.aprila ove godine organizovana je Yettel trka ''Brzinom do zvezda'' na atletskom stadionu u Kraljevu. Takmičenje se održalo u organizaciji Srpskog atletskog saveza, kompanije Yettel, Saveza za školski sport Kraljevo i Sportskog saveza Kraljeva. 

 Опис није доступан.

Održane su kvalifikacione trke, gde su se prva 2 po grupama plasirali u polufinale, a potom u polufinalu po prva 4 iz obe grupe su se plasirali u finale. Naš klub, a pod zastavom svoje škole nastupili su Petar Djoković, Marko Brković i Petra Miletić. Najbolji plasman ostvario je Marko Brković koji je u pobedio u finalu, veoma ubedljivo. Najpre je u kvalifikacijama laganim tempom stigao do daljeg plamsana i pokazao da je daleko brži od svojih drugara. Ozbiljan plasman je ostvario i Petar Djoković koji je takođe se plasirao u finale, ali je završio na 6.mestu. Petra Miletić je nažalost bila na trećem mestu u svojoj kvalifikacionoj grupi, pa se nije dalje plasirala. 

 

Опис није доступан.

 Marko Brković, pobednik u konkurenciji dečaka sa pobednikom u konkurenciji devojčica.

Svih 8 finalista i finalistkinji su se plasirali na državno takmičenje u Beograd, gde će se zajedno sa 204 mališana takmičiti za nagradu najboljeg u Srbiji. Pogledajte i video sa pripreme za trku.


 


DO GODINE I RODITELJI 

Zvanični voditelj programa, a predstavnik Yettel-a, najavio je da će se od sledeće godine organizovati i jedan izazov, trka u kojem će učestvovati i roditelji i osvojiti vredne nagrade. 

Опис није доступан.

Takmičenje održana u sportskom duhu, deca su jedno druge bodrili a vladao je sve vreme fer plej. Zvaničnici i SSK i Srpskog atletskog saveza su zadovoljni organizacijom i željno iščekuju nova takmičenja na našem atletskom stadionu. 

Опис није доступан. 

 

Опис није доступан.

 Опис није доступан.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Trener AK Kraljevo Ana Savić na usavršavanju u Južnoj Koreji

Pet atletičara Kraljeva na Finalu Kupa Srbije u Kraljevu (FOTO)

Bogat predstojeći atletski vikend kraljevačkih atletičara