AK Kraljevo pozvan na Dane atletike u Kragujevcu

 




U vikendu koji je pred nama održaće se Dani atletike - najveća atletska smotra u Srbiji na kojoj dolaze velika imena naše i svetske atletike, atletski treneri, atletske sudije... Među svima njima i predstavnicima Uprave AK Kraljevo je ukazana ta čast da predstavljaju atletiku u gradu na Ibru i Moravi, u najboljem mogućem svetlu.

Smotra će se održati 27. i 28. novembra u Kragujevcu, u hotelu Šumarice, uz poštovanje svih epidemioloških mera. Program je bogat i činiće ga serija seminara različitih atletskih stručnjaka. Predstaviće nam se tehnološke inovacije u atletici i radu Srpskog Atletskog Saveza ali i radu svih klubova. Takođe, klubovi će biti upoznati sa trenažnim ciklusima naših najboljih atletičara, poput Armina Sinančevića, ili braće Alekse i Boška Kijanović.

U okviru ove manifestacije predvidjeno je i okupljanje organizatora trka van stadiona, a medju kojima će biti i predstavnika tradicionalne klupske trke - 12. Novogodišnjeg ibarskog krosa, koji će se održati 15.januara 2022. godine, sa početkom u 12:00.

Pratite fejsbuk stranicu Atletski klub Kraljevo u subotu i nedelju i gledajte uživo prenos sa događaja!


Коментари

Популарни постови са овог блога

Trener AK Kraljevo Ana Savić na usavršavanju u Južnoj Koreji

Pet atletičara Kraljeva na Finalu Kupa Srbije u Kraljevu (FOTO)

Bogat predstojeći atletski vikend kraljevačkih atletičara