Ovo su predstavnici AK Kraljevo na Prvenstvu Srbije za seniore/ke u Kraljevu

 Ovog leta sve či su uprte u kraljevačku atletiku, sva državna takmičenja se održavaju upravo u našem lepo Kraljevu. U prethodnih nekoliko vikenda upoznali smo se sa najboljim atletičarima u konkurenciji pionira, juniora ali i seniora kroz Finale Kupa Srbije za seniore.

Ovog vikenda 29. i 30.juna nas ipak očekuje ono najjače nacionalno takmičenje - Prvenstvo Srbije za seniore/ke. Naš klub predstavljaće čak 8 seniora i seniorki, to je najveći broj predstavnika u poslednjih 10 godina. 

Najbolje od svega je što je svako od njih došao sa normom odnosno rezultatom kojim osvajao podijume u poslednjih nekoliko meseci.

Uživo rezultati su dostupni ovde a takmičenje počinje od 15:30 oba dana!

Ovo je lista predstavnika AK Kraljevo ovog vikenda na Prvenstvu Srbije za seniore-ke u Kraljevu: 

1. Jana Savić 


Aktuelna viceprvakinja Srbije za mlađe juniorke na 400m prepone, ostvareno prošlog vikenda.  

2. Mario Glamazić


      Osvajač srebra ove godine na Finalu Kupa Srbije za seniore i pobednik Zimskog Kupa Srbije u bacanju diska, aktuelni klupski rekorder, oborio rekord star 48 godina. Trenutno ima 3.rezultat u Srbiji.

3.  Aleksa Marinković



Jedan od najtalentovanijih bacača kugle u Srbiji, osvajač Zimskog kupa Srbije za juniore, ove godine 5.mesto na Finalu Kupa Srbije za seniore. 

4. Nikola Beljaković


Prošlogodišnji viceprvak Srbije u višeboju za mlađe juniore. Ove godine 4.mesto na 100 i 200m.

Osim njih, za klub će nastupiti i Andrija Popović na 400m, Nikola Jelenić u štafetama 4x100m i 4x400m kao i Vladimir Prole, dok će se Stefan Rackov nastupiti u bacanju diska.




Коментари

Популарни постови са овог блога

Trener AK Kraljevo Ana Savić na usavršavanju u Južnoj Koreji

Poziv u reprezentaciju za Janu Savić